петак, 12. фебруар 2021.

OVAKO JE VELJA NEVOLJA PRIČAO O PREBIJANJU VAZURINOG OBEZBEĐENJA U HUMSKOJ: Priđem mu, poljubim ga, a kada mi je pomenuo majku...


 Svakodnevni novi detalji šokiraju javnost i potpuno je uznemiruju, ali tako je maltene od kada je Srbija prvi put i čula za "Velju Nevolju".

Prvi put je u žižu javnosti dospeo aprila 2016. godine, kada se pojavio snimak prebijanja člana obezbeđenja direktora Partizana Miloša Vazure. Na snimku se vidi kako Belivuk i Darko Ristić zvani "Meda" prebijaju člana obezbeđenja Božu Kumburovića.

Javnost je tada bila zapanjena brutalnošću tog snimka i iskazanim nasiljem.

Prebijanje su snimile kamere na stadionu Partizana, ali na njima nije zabeleženo kako Ristić udara i drugog radnika obezbeđenja i nanosi mu teške telesne povrede, zbog čega je i osuđen.


Belivuk je u jedinom intervjuu za nekadašnji magazin Kurira ispričao kako je došlo do toga, a njegov pristup tom nasilnom činu i kompletnoj aferi bi sigurno bili dobar prilog nekom stručnjaku koji bi pravio njegov psihološki profil…

Belivuk je ispričao da se to sve dešavalo nakon sukoba sa upravom i da su on i Sale bili uzbunjeni kada je angažovano obezbeđenje koje bi trebalo da im spreči ulazak na stadion Partizana.

"To nije moglo da se desi. Ako ja svaki dan rizikujem za klub, onda ne mogu da dođu neki balavanderi i da mi kažu da ne mogu da uđem", ispričao je Belivuk u intervjuu za sada ugašeni Newsweek koji je bio deo Kurira.

Нема коментара:

Постави коментар